YIN YOGA


Yinyoga är precis som annan yoga – men också dess motsats. Yinyogan undviker ”perfektionen” i en slut-position. De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande. Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden. I yinyogan stretchar vi inte, vi drar inte och vi vill undvika att hålla kroppen i ytterlägen. Vi slappnar av och låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare (så kallad passiv stretch). Yinyoga är alltså ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning och andra mer dynamiska yogastilar.


LYMFYOGA/LUGN YOGA


En härlig yogaform med en kombination av rörelse och stillhet. Djup diafragma andning som hjälper att få igång lymfflödet. Med andningen i fokus gör vi alla rörelser på ett lugnt, metodiskt och fokuserat sätt. Vi jobbar aktivt med att få fart på vårt lymfsystem, kroppens avfalls och reningsverk


YOGA/STRETCH FÖR STELA MÄN


För män som känner sig stela, det kan exempelvisbero på hård träning eller stillasittande. Det här är en lugn och mjuk yoga/stretch-klass där du mjukar upp och gör din kropp mer rörlig.


Yogan är ett bra komplement till annan träning, den motverkar stress och utbrändhet. Yogan förbättrar också sömnen.


Yoga för stillhet i kropp och sinne hos Helenas Hälsa


Höstterminen 2024 startar vecka 35 och pågår 15 veckor framåt. 


  • Yoga/stretch för stela män, måndagar kl 10:00-11:00
  • Yin Yoga, måndagar kl 17:00-18:00 
  • Lymfyoga/lugn yoga, tisdagar kl 10:00-11:00
  • Yin Yoga,  tisdagar kl 17:30-18:30  


Investering: 2.100kr / Drop-in 175 kr


För mer information och anmälan info@helenashalsa.com 


Drop in-platser bokas via Boka direkt.