Vårt lymfsystem rensar bort vätska, slagg och skräp från våra kroppar. Det stöttar också vårt immunförsvar. Då lymfsystemet saknar en pump för det beroende av att vi rör på oss och att diafragman arbetar när vi andas.


Många lider av ett trögt lymfsystem och kan då behöva hjälp med att få fart på cirkulationen så att man inte samlar på oss vätska vilket kan leda till att man känner oss trött och tung i kroppen. Även olika sjukdomssymtom kan bero på stagnerad lymfvätska.


Mer information finns att läsa på www.lymfsystemet.se


Lymfmassage välgörande hos Helenas Hälsa


LYMFMASSAGE


Lymfmassage är en av de viktigaste metoderna för fysisk minskning av svullnad. Under behandlingen ligger du på en IR-madrass som också bidrar positivt på ditt lymfflöde. Vi utför en särskild massageteknik som ökar transporten av lymfvätska och stimulerar aktiviteten i lymfsystemet. De grundläggande teknikerna är: strykningar i lymfflödets riktning, pumpning, cirklar, lätta vibrationer och några olika tekniker för att lösgöra hud och bindväv så att fibroser och ärrvävnad minskar.

Behandlingstiden är mellan 60-120 minuter.

För priser och bokning gå till Boka Direkt

Paketering av lymbehandlingar


Paket för behandling (samtliga paket ger 10% rabatt jämfört mot att boka enstaka tider)


Lymfkur 3 x 90 minuter lymfmassage en gång i veckan under tre veckor

Passar dig som har svullnad och kanske även värk i kroppen och vill kicka igång lymfflödet med att komma en gång i veckan. Rekommenderar att du bokar in alla tre tillfällen på en gång.

Investering: 2.970krLymfpaket 6 x 90 minuter lymfmassage två gånger i veckan under tre veckor

Passar dig som har svullnad och kanske även värk i kroppen och som vill ta ett helhetstag om din hälsa under några veckor. Vi träffas första gången i ca 2 timmar där vi under första halvtimmen samtalar kring din hälsa och du får veta mer om vad du kan göra för att få fart på ditt lymfflöde. Resterande tid får du lymfmassage som anpassas efter dig och din kropp. Behövs det används koppor för att komma djupare ner i huden. Jag rekommenderar att du bokar in alla sex tillfälle på en gång.

Investering: 6.480kr

I detta ingår 30 minuters konsultation och 6 st 90 minuters lymfmassage.